Sculpting facial

Scroll pentru mai multe detalii și informații

Transferul grăsimilor, ridicarea firelor bio-resorbabile, acidul hialuronic, injecțiile BOTOX și stimulatorii de colagen pot fi utilizate împreună sau separate pentru a ridica, a da volum și a îmbunătăți aspectul ridurilor statice sau dinamice.

Îmbunătățirea bărbiei, a aspectului mandibular, a pomeților, a cercurilor întunecate din jurul ochilor, a aspectului buzelor printr-o înțelegere perfectă a procesului de anatomie și îmbătrânire ne ajută să vă oferim rezultate inimaginabile. Dacă scopul dvs. este de a avea îmbunătățiri subtile și personalizate în funcție de caracteristicile dvs. naturale, atunci alegerea dvs. va fi cu siguranță clinica noastră.

Sculpting_SOMA_intSculpting_SOMA_int

01. BOTOX

Injectarea toxinei botulinice de tip A pentru imbunătătirea aspectului ridurilor este cea mai folosită procedură estetică din SUA. Această toxină este derivată din bacteria botulinica, însă în cantitate infimă aceasta are indicație terapeutică și estetică. Acționează prin blocarea semnalelor nervoase care duc către mușchiul tratat. În lipsa acestui semnal, mușchiul injectat cu Botox nu se poate încorda și rezultatul final reprezintă diminuarea ridurilor de expresie. Între tratamentele faciale, complexul glabelar (regiunea care cuprinde zona dintre sprâncene și radacina nasului) rămâne cea mai frecvent zonă tratată. Mulți pacienți au întreaga treime superioară a feței tratată cu BTX-A: glabela, zona perioculara, zona sprâncenelor și fruntea.

Principalele indicații ale botoxului sunt:

  1. ameliorarea aspectului de “labă de gâscă”, a ridurilor frunții, a aspectului ‘încruntat’, a ridurilor periorale (din jurul buzelor; buzele nu se injectează niciodată direct cu botox), ridicarea colțurilor buzelor și liniile ‘de iepuraș’ de pe nas.
  2. diminuarea benzilor de piele de la nivelul gâtului
  3. îmbunătățirea aspectului pielii încrețite de la nivelul bărbiei
  4. conturul liniei mandibulare

02. ACID HIALURONIC
(volum buze, riduri, volum față)

Unii oameni au pur și simplu buze subțiri și doresc doar să obtină un aspect mai plin. Alți oameni au observat că aspectul buzelor lor s-a înrăutățit de-a lungul timpului și, de asemenea, au văzut că liniile verticale ale buzelor devin mai vizibile. Oricare ar fi nevoile dvs. unice când vine vorba de buze, acidul hialuronic este de ajutor. Ridurile și liniile nu sunt singurele semne ale îmbătrânirii. În timp, obrajii se aplatizează și pielea feței începe „ să cadă”.

Acest lucru este cauzat de o pierdere naturală a volumului în zonă obrajilor, sau așa cum spun experții: pierderea de volum la mijlocul vârstei. Acidul hialuronic este conceput pentru a adăuga volum sub suprafața pielii, pentru a ridica și contura zonele feței.

O linie mandibulară mai frumoasă: Unele persoane s-au născut cu o linie mandibulară perfectă, pe când alte persoane cu o linie mandibulară ce poate fi îmbunătățită. Pentru persoanele care nu au o linie mandibulară perfectă, este foarte simplu ca în urmă unui tratament injectabil cu acid hialuronic să obțină un aspect complet îmbunătățit al acesteia.

03. MEZOTERAPIE

Mezoterapia este o tehnică de corecție facială minim invazivă, care implică multiplă injectare epidermică (stratul cel mai superficial al pielii) și/sau intradermica (stratul mediu și cel mai gros strat tegumentar) a nutrienților, vitaminelor, enzimelor și a acidului hialuronic. Scopul mezoterapiei în tratamentul pielii este acela de a-i reda textura tânără și sănătoasă.

Procedura se adresează adulților de orice vârstă, persoanelor care își doresc un aspect sănătos și frumos și strălucitor al pielii.

04. PRP – TERAPIA VAMPIR

PRP PENTRU SCALP
Tratamentul PRP este folosit în restaurarea părului pentru rezultate naturale. Cu un ac subțire, propria plasmă bogată în plachete (PRP) este injectată în scalp. În perioada următoare, factorii de creștere din celulele sanguine își fac treaba și creșterea părului este stimulată în mod natural. PRP Hair Restoration este potrivit atât pentru bărbati, cât și pentru femei.

PRP PENTRU FAȚĂ, MÂINI, DECOLTEU, GÂT
Această procedură poate fi, de asemenea, utilizată pentru a imbunătăti apariția cearcănele întunecate sub ochi, care este o zonă dificil de tratat cu materialele de umplere existențe. Prin utilizarea propriilor celule și a factorilor de creștere din componența plasmatică bogată în trombocite din sânge, injecțiile cu PRP redau strălucirea și suplețea tinerească a mâinilor, a gâtului și a decolteului.





*Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile personale ale pacientilor. Ne adresam persoanelor cu varsta peste 18 ani.