Project Description

Lifting cervical

Scroll pentru mai multe detalii și informații

Liftingul cervical sau liftingul gâtului este o intervenție chirurgicală care are ca scop eliminarea excesului de piele și grăsime de pe gât și punerea în tensiune a musculaturii, îmbunătățind aspectul regiunii gâtului.

Operația se poate realiza împreună cu un lifting facial și necesită internare, realizându-se cu anestezie generală. Abordarea chirurgicală este diferită în funcție de îmbunătățirile care se doresc a fi realizate. Dacă se dorește eliminarea excesului de piele de la nivelul mandibulei și o redefinire a unghiului cervicomandibular, se efectuează o incizie în fața urechii, apoi se coboară pe sub lobulul acesteia până în spatele pavilionului. Dacă există un exces de grăsime sub bărbie, iar elasticitatea pielii este bună, este indicata lipoaspiratia grăsimii, fără alte intervenții. Dacă pe gât sunt prezente benzi longitudinale din cauza laxității mușchiului platisma, se elimină surplusul de grăsime și piele și se plicaturează mușchiul, efectuându-se o incizie imediat sub bărbie. 

După intervenția chirurgicală, vor apărea senzații de amorețeală, tensiune sau arsuri, tumefieri și echimoze, care sunt normale în primele săptămâni de la operație și vor dispărea treptat. De altfel, activitățile fizice care necesită un efort mai mare trebuie evitate în primele 3–4 săptămâni, iar medicația antialgică este recomandată pentru disconfortul postoperator.

*Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile personale ale pacientilor. Ne adresam persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Banner Operatii-Estetice-in-Rate
Vezi prețurile


    Contact