Lifting Brate

Scroll pentru mai multe detalii și informații

Liftingul brațelor, cunoscut sub numele de brahioplastie, este o operație estetică prin care se elimină excesul de piele, creând un aspect întinerit și tonifiat. 

Excesul de piele de la nivelul brațelor apare o dată cu înaintarea în vârstă sau scăderea bruscă și masivă în greutate. Cu toate că exercițiile fizice măresc tonusul muscular, excesul de piele care atârnă nu este redus. 

Pentru excizarea pielii de la nivelul brațului, se face o incizie la nivelul feței interne a acestuia, ce începe din axilă și se poate întinde până la cot. Cicatricea rezultată, dacă se efectuează o tehnică chirurgicală corectă și îngrijirile postoperatorii sunt adecvate, cu toate că va fi vizibilă la mișcările brațului, va avea un aspect satisfăcător. Pentru obținerea unor rezultate excelente, excizia pielii se poate combina cu lipoaspirația. Aceste metode se aplică mai ales în cazul persoanelor ce au pierdut mult în greutate. Operația se realizează sub anestezie generală. Pentru limitarea edemului și favorizarea retracției pielii, postoperator se poartă niște mâneci compresive conformatoare. Inciziile se vindecă în 2–3 săptămâni. Firele de sutură sunt resorbabile, nu este necesară extragerea lor. Este recomandată evitarea efortului fizic în prima lună.

Liftingbrate_SOMA_intLiftingbrate_SOMA_int
*Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile personale ale pacientilor. Ne adresam persoanelor cu varsta peste 18 ani.