Aparitii in media

Tot ce trebuie sa stiti despre tratamentul injectabil cu botox, de vorba cu Dr. Nico Ferariu la Soma Clinic

 

La DIGImatinal, Dr. Khalid discuta detalii despre protezele mamare, augmentare mamara, schimbul protezelor si reconstructia sanului.

 

Mens Sana Liposuctia abdominoplastia cu Consuela Bălasa

 

Transformari spectaculoase cu Carmen Bruma si concursul mirese vs. kilograme

 

Adina Hasal Soma Clinic, traieste smart la smart fm! 

 

Raluka incearca pentru prima data epilarea definitiva!

 

Campioana Monica Roșu a dezvăluit SECRETUL frumuseții! Cum reușește să aibă un corp de zeița

 

La sfarsitul verii, atunci cand majoritatea doamnelor opteaza pentru schimbarea tunsorii, a nuantei parului si se observa slabirea firelor de par, caderea exagerata a parului, un mare ajutor este tratamentul PRP - sau terapia vampir asa cum este cunoscuta deja. 

Catareata Alessia a fost in clinica noas
tra pentru o blefaroplastie superioara. Ii multumim pentru increderea acordata si speram sa fim alaturi de ea si in alte ocazii . 

Catalina Ponor impartaseste experienta din cadrul clinicii noastre. Mereu o prezenta deosebita cu o energie pozitiva. 

Castigatoarea concursului Ghidul Miresei 2018 , insotita de Carmen Bruma , a beneficiat de tratamentele Laserului Sciton. Tratamentele laser ablative

Diana Bisinicu a beneficiat de un tratament cu Laser Sciton . A fost multumita de rezultate si o asteptam cu mult drag si pe viitor. 

 

Interventia laser non-invaziva

pentru a avea o piele mai ferma si mai tanara. Pielea de pe fata devine cu timpul din ce in ce mai lipsita de stralucire si de culoare,fara tonus iar prin procedura #skintyte pacientii obtin o imbunatatire notabila a aspectului si calitatii pielii.