Aparitii in media

Implanturile mamare cu cip sunt noul trend. Care este avantajul unei astfel de operatii estetice – link pentru a citi integral articolul –  Aici.

Ce trebuie să știi despre implanturile mamare. Ioana s-a operat la sâni săptămâna trecută – link pentru a citi integral articolul –  Aici.

După izolare, obrazul fin e must have! Femeile vor să se simtă din nou frumoase – link pentru a citi integral articolul –  Aici.

Dr. Nico Ferariu intr-un interviu exclusiv ” Ce se  intampla Doctore?” exclusiv pentru www.csid.ro – link pentru a citi integral articolul –  Aici.

Tot ce trebuie sa stiti despre tratamentul injectabil cu botox, de vorba cu Dr. Nico Ferariu la Soma Clinic

La DIGImatinal, Dr. Khalid discuta detalii despre protezele mamare, augmentare mamara, schimbul protezelor si reconstructia sanului.

Mens Sana Liposuctia abdominoplastia cu Consuela Bălasa

Transformari spectaculoase cu Carmen Bruma si concursul mirese vs. kilograme

Adina Hasal Soma Clinic, traieste smart la smart fm!

Raluka incearca pentru prima data epilarea definitiva!

Campioana Monica Roșu a dezvăluit SECRETUL frumuseții! Cum reușește să aibă un corp de zeița

La sfarsitul verii, atunci cand majoritatea doamnelor opteaza pentru schimbarea tunsorii, a nuantei parului si se observa slabirea firelor de par, caderea exagerata a parului, un mare ajutor este tratamentul PRP – sau terapia vampir asa cum este cunoscuta deja.

Catareata Alessia a fost in clinica noastra pentru o blefaroplastie superioara. Ii multumim pentru increderea acordata si speram sa fim alaturi de ea si in alte ocazii .

Catalina Ponor impartaseste experienta din cadrul clinicii noastre. Mereu o prezenta deosebita cu o energie pozitiva.

Castigatoarea concursului Ghidul Miresei 2018, insotita de Carmen Bruma, a beneficiat de tratamentele Laserului Sciton. Tratamentele laser ablative

Diana Bisinicu a beneficiat de un tratament cu Laser Sciton . A fost multumita de rezultate si o asteptam cu mult drag si pe viitor.