Apariții în media

Cum se face liftingul facial, intervenţia care ne întinereşte? Dr. Khalid: “Întinerim chiar şi cu 10 ani”. Dr. Khalid ne spune tot ce trebuie să știm despre această intervenție chirurgicală

– link pentru a citi integral articolul – Aici.

Mommy Makeover este cel mai nou trend în chirurgia plastică dedicat exclusiv mămicilor. Dr. Khalid ne spune tot ce trebuie să știm despre această intervenție chirurgicală

– link pentru a citi integral articolul – Aici.

Rinoplastia – moft sau necesitate? Dr. Khalid ne spune tot ce trebuie să știm despre această intervenție chirurgicală

– link pentru a citi integral articolul – Aici.

Labioplastia, intervenția chirurgicală care schimbă viața sexuală a femeilor. Cât costă și cum se realizează? Dr. Nico Ferariu de la Soma Clinic ne explică ce presupune procesul și pentru cine este potrivit. – link pentru a citi integral articolul – Aici.

Ce este Mommy Make-over? Medicii de la Soma Clinic ne explică ce presupune procesul și pentru cine este potrivit. – link pentru a citi integral articolul – Aici.

Tot ce trebuie să știi despre lifting-ul mamar – link pentru a citi integral articolul – Aici.

În cadrul emisiunii “Sfat de Sanatate” difuzată de Antena 3, Dr. Khalid vorbește despre indicațiile, riscurile și bineînțeles beneficiile implanturilor mamare.

În cadrul emisiunii Numai de Bine de la Antena 3, dr. Khalid vorbește despre chirurgia post bariatrică.

Ce facem după o slăbire masivă? – link pentru a citi integral articolul – Aici.
Tot ce trebuie să știi despre chirurgia post bariatrică sau ce faci cu excesul de piele.

Tratamentul care „ne scapă“ de cearcăne – link pentru a citi integral articolul – Aici.

Loredana Groza, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice, neagă orice intervenție. Ce spun chirurgii esteticieni – link pentru a citi integral articolul – Aici.

Implanturile mamare cu cip sunt noul trend. Care este avantajul unei astfel de operații estetice – link pentru a citi integral articolul –  Aici.

Ce trebuie să știi despre implanturile mamare. Ioana s-a operat la sâni săptămâna trecută – link pentru a citi integral articolul –  Aici.

După izolare, obrazul fin e must have! Femeile vor să se simtă din nou frumoase – link pentru a citi integral articolul –  Aici.

Dr. Nico Ferariu într-un interviu exclusiv despre chirurgia zonei intime la  “Ce se întampla Doctore?”  – link pentru a citi integral articolul –  Aici.

Tot ce trebuie să știți despre tratamentul injectabil cu botox, de vorbă cu Dr. Nico Ferariu la Soma Clinic.

La DIGImatinal, Dr. Khalid discută detalii despre protezele mamare, augmentare mamară, schimbul protezelor și reconstrucția sânului.

Mens Sana Liposucția abdominoplastia cu Consuela Bălasa

Transformări spectaculoase cu Carmen Brumă și concursul mirese vs. kilograme

Adina Halas Soma Clinic, trăiește smart la smart fm!

Raluka încearcă pentru prima dată epilarea definitivă!

Campioana Monica Roșu a dezvăluit SECRETUL frumuseții! Cum reușește să aibă un corp de zeiță

La sfârșitul verii, atunci când majoritatea doamnelor optează pentru schimbarea tunsorii, a nuanței părului și se observă slăbirea firelor de păr, căderea exagerată a părului, un mare ajutor este tratamentul PRP sau terapia vampir, așa cum este cunoscută deja.

Cântăreața Alessia a fost în clinica noastră pentru o blefaroplastie superioară. Îi mulțumim pentru încrederea acordată și sperăm să fim alături de ea și în alte ocazii.

Cătălina Ponor împărtășește experiența din cadrul clinicii noastre. Mereu o prezență deosebită cu o energie pozitivă.

Câștigătoarea concursului Ghidul Miresei 2018, însoțită de Carmen Brumă, a beneficiat de tratamentele Laserului Sciton. Tratamentele laser ablative

Diana Bișinicu a beneficiat de un tratament cu Laser Sciton. A fost mulțumită de rezultate și o așteptăm cu mult drag și pe viitor.

Intervenția laser non-invazivă pentru a avea o piele mai fermă și mai tânără. Pielea de pe față devine cu timpul din ce în ce mai lipsită de strălucire și de culoare, fără tonus, iar prin procedura #skintyte pacienții obțin o îmbunătățire notabilă a aspectului și calității pielii.

La Soma Clinic mereu mă simt ca acasă – Sensy

Nu știu cum am avut ocazia să-i cunosc pe acești oameni minunați, dar mă bucur foarte tare că le-am trecut pragul casei lor. Soma Clinic este genul de “casă” în care intri și nu mai vrei sa ieși. Nu știu dacă să încep să vorbesc despre doamna doctor, care este un om superb atât pe…

Pont: Vrei o piele mai fermă? Încearcă tratamentul SkinTyte la Soma Clinic

Dacă vrei să ai o piele mai fermă și mai tânără, îți recomand să urmezi metoda încercată de mine. Știm deja că tenul are nevoie de îngrijire specială în sezonul cald, iar cel mai nou tratament non-invaziv care ajută la regenerarea țesutului și la stimularea colagenului se numește SkinTyte. SkinTyte oferă tratamente rapide, sigure și…