Mezoterapie PRP

Scroll pentru mai multe detalii și informații

Mezoterapia este o tehnică de corecție facială minim invazivă, care implică multiplă injectare epidermică (stratul cel mai superficial al pielii) și/sau intradermica (stratul mediu și cel mai gros strat tegumentar) a nutrienților, vitaminelor, enzimelor și a acidului hialuronic.

Scopul mezoterapiei în tratamentul pielii este acela de a-i reda textura tânără și sănătoasă. Procedura se adresează adulților de orice vârstă, persoanelor care își doresc un aspect sănătos și frumos și strălucitor al pielii.

PRP PENTRU SCALP
Tratamentul PRP este folosit în restaurarea părului pentru rezultate naturale. Cu un ac subțire, propria plasmă bogată în plachete (PRP) este injectată în scalp. În perioada următoare, factorii de creștere din celulele sanguine își fac treaba și creșterea părului este stimulată în mod natural. PRP Hair Restoration este potrivit atât pentru bărbati, cât și pentru femei.

PRP PENTRU FAȚĂ, MÂINI, DECOLTEU, GÂT
Această procedură poate fi, de asemenea, utilizată pentru a imbunătăti apariția cearcănele întunecate sub ochi, care este o zonă dificil de tratat cu materialele de umplere existențe. Prin utilizarea propriilor celule și a factorilor de creștere din componența plasmatică bogată în trombocite din sânge, injecțiile cu PRP redau strălucirea și suplețea tinerească a mâinilor, a gâtului și a decolteului.

z_03-minz_03-min
*Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile personale ale pacientilor. Ne adresam persoanelor cu varsta peste 18 ani.