Project Description

Reducție mamară

Scroll pentru mai multe detalii și informații

Reducția mamară, cunoscută și sub denumirea de mamoplastie de reducție, este o procedură chirurgicală prin care se elimină excesul de grăsime din sân, țesutul glandular și pielea pentru a obține o dimensiune a sânului proporțională cu corpul dumneavoastră și pentru a atenua disconfortul asociat cu sânii excesiv de mari (macromastia). De asemenea, întotdeauna se realizează și ridicarea sânului și reducerea dimensiunilor unei areole mari, oferind sânului un aspect estetic natural.

Sânii extrem de mari pot cauza probleme pacientelor. Pacientele cu macromastie pot prezenta disconfort fizic ca urmare a greutății sânilor lor.

Reducția mamară – mamoplastia de reducere – se adresează femeilor cu sâni mari, grei, lăsați, în care există situații care cauzează dureri de coloană, umeri, greutate în respirație, iritație a pielii de sub sân din cauza transpirației permanente, precum și dificultatea găsirii unei vestimentații adecvate. Durerea poate cauza dificultăți în ducerea la bun sfârșit a unor activități de zi cu zi.

Deși reducerea sânilor este de cele mai multe ori efectuată pentru a rezolva problemele medicale, pacienții care nu au simptome de macromastie, dar sunt nemulțumiți de mărimea sânilor lor, pot să apeleze la intervenția de reducție a sânilor strict ca procedură estetică.

Intervenția de reducție mamară, este efectuată printr-o incizie la nivelul sânilor, prin care se elimină excesul de grăsime, țesutul glandular și excesul de piele.

În unele cazuri, excesul de grăsime poate fi eliminat prin liposuctie. Daca sânii sunt foarte mari din cauza grăsimii și pielea în exces nu este o problemă, poate fi utilizată intervenția de liposuctie pentru reducția mamară.

La ce te aștepți înainte de un consult pentru reducție mamară?

În primul rând, poți veni relaxată la un consult, cu o programare în prealabil.

Apoi, ne dorim să îți structurezi întrebările și să pui orice întrebare cu încredere.

Vom trece împreună prin toate complicațiile posibile, vom avea grijă că înțelegi exact tot ce trebuie să faci înainte de operație și după.

Ne vom asigura împreună că stabilim exact dimensiunea dorită a sânilor și înțelegi cum vor arăta cicatricile postoperatorii.

Vom trece în revistă posibilele afecțiuni cronice și tratamente astfel încât să înțelegem dacă ești candidatul ideal pentru această operație.

Consultația durează aproximativ 40 de minute, timp în care sigur ne vom da seama ce ți se potrivește.

Tehnica folosită în reducția mamara, se va alege în funcție de mai mulți factori, cum ar fi: condiția fizică, structura sânilor, volumul ce necesită a fi redus, dimensiunile pe care le doriți, preferințele personale și nu în ultimul rând, sfatul doctorului. De multe ori, tehnica folosită de chirurgii noștri este similară cu cea de mastopexie, de aceea te invităm să citești și rubrica dedicată Mastopexiei.

Cine este un candidat perfect pentru reducție mamară?

Ați putea fi un candidat ideal dacă:

  • Sunteți sănătoasă din punct de vedere fizic și aveți o greutate stabilă;
  • Nu fumați;
  • Nu vă simțiți confortabil din cauza faptului că sânii și-au pierdut fermitatea și volumul;
  • Mameloanele dumneavoastră și-au pierdut fermitatea;
  • Pielea dumneavoastră este întinsă și aveți areole mari;
  • Sânii sunt asimetrici.

PRE–OPERATOR

Consult chirurgical
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Alegerea protezelor
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Analize de sânge
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Electrocardiogramă (ECG)
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ecografie de sân
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Consult anestezie

POST–OPERATOR

Internare minim 24h
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Dureri post-operatorii suportabile
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Bustieră de susținere minim 3 săpt.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Evitarea efortului fizic minim 6 săpt.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Evitarea mișcărilor ample de brațe minim 6 săpt.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile personale ale pacienților. Ne adresăm persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Banner Operatii-Estetice-in-Rate
Vezi prețurile


    Contact