Project Description

Reducție mamară

Scroll pentru mai multe detalii și informații

Reductia mamara, cunoscută și sub denumirea de mamoplastie de reductie, este o procedură chirurgicala prin care se elimina excesul de grăsime din sân, țesutul glandular și pielea pentru a obține o dimensiune a sânului proporțională cu corpul dumneavoastră și pentru a atenua disconfortul asociat cu sânii excesiv de mari (macromastia). De asemenea, intotdeauna se realizeaza si ridicarea sanului si reducerea dimensiunilor unei areole mari, oferind sanului un aspect estetic natural.

Sânii extrem de mari pot cauza probleme pacientelor. Pacientele cu macromastie pot prezenta disconfort fizic ca urmare a greutății sânilor lor.

Reductia mamara – mamoplastia de reducere – se adreseaza femeilor cu sani mari, grei, lasati, in care exista situatii care cauzeaza dureri de coloana, umeri, greutate in respiratie, iritatie a pielii de sub san din cauza transpiratiei permanente, precum si dificultatea gasirii unei vestimentatii adecvate. Durerea poate cauza dificultati in ducerea la bun sfarsit a unor activitati de zi cu zi.

Deși reducerea sânilor este de cele mai multe ori efectuată pentru a rezolva problemele medicale, pacienții care nu au simptome de macromastie dar sunt nemulțumiți de mărimea sânilor lor pot să apeleze la interventia de reductie a sânilor strict ca procedură estetică.

Interventia de reductie mamara, este efectuata printr-o incizie la nivelul sanilor, prin care se elimina excesul de grasime, tesutul glandular si excesul de piele.

In unele cazuri, excesul de grasime poate fi eliminat prin liposuctie. Daca sanii sunt foarte mari din cauza grasimii si pielea in exces nu este o problema, poate fi utilizata interventia de liposuctie pentru reductia mamara.

La ce te astepti inainte de un consult pentru reductie mamara?

In primul rand, poti veni relaxata la un consult, cu o programare in prealabil.

Apoi, ne dorim sa iti structurezi intrebarile si sa pui orice intrebare cu incredere.

Vom trece impreuna prin toate complicatiile posibile, vom avea grija ca intelegi exact tot ce trebuie sa faci inainte de operatie si dupa.

Ne vom asigura impreuna ca stabilim exact dimensiunea dorita a sanilor si intelegi cum vor arata cicatricile postoperatorii.

Vom trece in revista posibilele afectiuni cronice si tratamente astfel incat sa intelegem daca esti candidatul ideal pentru aceasta operatie.

Consultatia dureaza aproximativ 40 de minute, timp in care sigur ne vom da seama ce ti se potriveste.

Tehnica folosita in reductia mamara, se va alege in functie de mai multi factori, cum ar fi: conditia fizica, structura sanilor, volumul ce necesita a fi redus, dimensiunile pe care le doriti, preferintele personale si nu in ultimul rand, sfatul doctorului. De multe ori, tehnica folosita de chirurgii nostrii este similara cu cea de mastopexie, de aceea te invitam sa citesti si rubrica dedicata Mastopexiei.

Cine este un candidat perfect pentru reductie mamara?

Ati putea fi un candidat ideal daca:

  • Sunteti sanatoasa din punct de vedere fizic si aveti o greutate stabila.
  • Nu fumati
  • Nu va simtiti confortabil din cauza faptului ca sanii si-au pierdut fermitatea si volumul.
  • Mameloanele dumneavoastra si-au pierdut fermitatea
  • Pielea dumneavoastra este intinsa si aveti areole mari
  • Sanii sunt asimetrici

PRE–OPERATOR

Consult chirurgical
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Alegerea protezelor
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Analize de sânge
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Electrocardiogramă (ECG)
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ecografie de sân
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Consult anestezie

POST–OPERATOR

Internare minim 24h
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Dureri post-operatorii suportabile
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Bustieră de susținere minim 3 săpt.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Evitarea efortului fizic minim 6 săpt.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Evitarea mișcărilor ample de brațe minim 6 săpt.

*Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile personale ale pacientilor. Ne adresam persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Vezi preturile


    Contact