Project Description

Terapia vampir (PRP)

Scroll pentru mai multe detalii și informații

Terapia vampir (PRP)

“Terapia vampir” sau tratamentul cu plasmă proprie îmbogaţită cu trombocite (terapie PRP) este una dintre cele mai moderne metode de rejuvenare a pielii prin proprie regenerare. Această terapie presupune recoltarea unei cantități mici de sânge propriu care după prelucrare se injectează la nivelul fetei, gâtului, decolteului sau scalpului (pielea capului).

Cum se efectuează tratamentul PRP?

Cu ajutorul unui fluturaș recoltăm o eprubetă de sânge venos. Eprubetă este introdusă în centrifugă specială și la o anumită viteză de centrifugare se obțin câțiva mililitri de plasmă îmbogățită cu trombocite. Trombocitele activate de centrifugare exprimă factori de creștere.

Plasma este apoi injectată la nivelul zonei vizate.

În clinică noastră folosim o tehnică de injectare automată cu ajutorul unui pistol de injectare, astfel încât tratamentul este sigur, rapid și nedureros. Astfel plasma este distribuită uniform.

Ce rezultate obținem după PRP?

Tratamentul PRP este foarte util pentru întinerirea pielii, obținerea unui ten strălucitor, ferm și neted, pentru ameliorarea și estomparea ridurilor.

Injectată la nivelul scalpului, plasma îmbogățită cu factori de creștere va duce la stoparea căderii părului și accelerarea procesului de creștere a părului.

Cine este pacientul ideal pentru PRP?

Este ideal după perioade de expunere la soare pentru ten, gât, decolteu și mâini.

Pentru persoane încă tinere, care observă primele semne de îmbătrânire și care își doresc un ten hidratat, luminos și neted.

Pentru persoane care observă căderea părului fără o cauza medicală evidentă.

Este ideal pentru femei, deoarece nu este necesară tunderea părului, este excelent în perioada de după naștere și în perioada de alăptare, nu influențează alăptarea deoarece se injectează propria plasmă și se efectuează cu anestezie locală (cremă sau ulei anestezic).

Persoanele care observă apariția cearcănelor sau a ridurilor la nivelul obrajilor, gâtului sau decolteului.

Injecția și aplicarea tratamentului la nivelul pielii determină stimularea unei cascade de creștere a colagenului și a elastinei, astfel ajută la regenerarea țesutului nou de piele sănătoasă prin rezultate treptate, naturale și reale care se îmbunătățesc progresiv în următoarele 2-3 luni după un singur tratament.

Rezultatele diferă de la pacient la pacient în funcție de răspunsul organismului la regenerarea colagenului indusă de PRP.

*Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile personale ale pacientilor. Ne adresam persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Vezi preturile


    Contact