Termeni si conditii

Site-ul SOMACLINIC.RO este proprietatea Societatii Medical Smart Care S.R.L. Acest contract cadru guverneaza utilizarea site-ului SOMACLINIC.RO. Prin utilizarea acestui website, acceptati in totalitate termenii si conditiile acestui contract cadru.

PROPRIETATEA INTELECTUALA

Designul si continutul SOMACLINIC.RO, inclusiv baza de date accesibila prin intermediul sau, sunt proprietatea exclusiva a Societatii Medical Smart Care S.R.L. In cazul continutului preluat de la terte persoane de catre SOMACLINIC.RO sau de la utilizatorii site-ului, acesta va fi protejat prin precizarea sursei continutului.

CONFIDENTIALITATE

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea inregistrarii buletinelor de analize per pacient, medic apartinator / trimitator, tipuri de analize solicitate / efectuate.

Societatea Medical Smart Care S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: Societatea Medical Smart Care S.R.L. : Str. Iuliu Tetrat, Nr. 1, Et. 2, Sector 1, Bucuresti.

COOKIES

Acest site nu utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru prin mecanismul cookie.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Orice persoana poate vizualiza sau tipari pagini. De asemenea, orice utilizator/vizitator poate descarca pentru uzul personal diferite informatii de pe site. Nu aveti permisiunea de a:

 • Publica informatii de pe site-ul SOMACLINIC.RO pe alte site-uri sau suporturi media fara a mentiona sursa (www.SOMACLINIC.RO)
 • Vinde, inchiria sau subcontracta material din site-ul www.SOMACLINIC.RO
 • Reproduce sau copia continutul site-ului www.SOMACLINIC.RO in scop commercial

ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Accesarea site-ului NU se va face prin nici o modalitate care ar putea cauza deteriorarea lui sau limitarea functionalitatilor sale sau intr-o modalitate care este contrara legii, frauduloasa, daunatoare sau in legatura cu o activitate fraudulenta sau ilegala.

SUGESTII SI RECLAMATII

Reclamatiile sau orice fel de sesizari ori sugestii referitoare la modalitatea de accesare a site-ului SOMACLINIC.RO sunt luate in considerare numai in baza unei adrese scrise din partea vizitatorilor, transmisa in format electronic.

O reclamatie depusa in mod corespunzator cuprinde datele de identificare ale persoanei (prenume si nume) precum si o descriere a problemei ce face obiectul reclamatiei. Totodata, reclamatia va trebui sa cuprinda cel putin doua dintre urmatoarele date de contact: adresa, numar de telefon, numar de fax si adresa de e-mail.

Dupa primirea reclamatiei titularul va lua imediat masurile necesare pentru solutionarea problemei sesizate si, se angajeaza ca, in termen de maxim 30 de zile de la data primirii acesteia, sa trimita un raspuns scris prin una dintre modalitatile de comunicare furnizate de conform prevederilor de mai sus. Notificarile verbale nu se iau in considerare daca nu sunt confirmate, prin intermediul uneia dintre modalitatile prevazute la alineatele precedente.

FORTA MAJORA

Niciuna dintre parti nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului site, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 48 de ore, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

Daca in termen de 5 zile de la producere, evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune-interese.

LEGEA APLICABILA

Legea aplicabila raporturilor juridice generate prin accesarea site-ului si serviciilor este legea romana.

Termenii si Conditiile Magazinului on-line

Persoanele care nu au varsta de 18 ani nu pot fi clientii Magazinului on-line .

 • Magazinul nostru vinde on-line. Comenzile pot fi facute 24/24.
 • Noi vindem doar produse digitale, care nu prezinta defecte fizice sau juridice.
 • Toate produsele disponibile pe site-ul nostru exista pe stoc, cu toate acestea informatiile cu privire la disponibilitate lor pot suferi modificari fara notificare prealabila.

Preturi

 • Toate preturile sunt in RON. Pret brut care contine cota TVA aplicabila este indicat impreuna cu o descriere completa a produselor . Pretul fiecarui produs specificat atunci cand comanda este lansata este obligatoriu si nu se va schimba pana la efectuarea platii .
 • Magazinul isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor disponibile, de a introduce produse noi, de a face si retrage ofertele speciale de pe site.
 • In cazul produselor care au un pret special, sau al produselor care sunt de vanzare, comenzile vor fi executate in ordinea in care comenzile confirmate au aparut in panoul nostru de vanzari electronice . Numarul articolelor care au un pret special sau se afla la vanzare este limitat . Preturile speciale sunt valabile doar pentru o anumita perioada de timp. Clientul nu poate pretinde o rambursare, respectiv diferenta dintre pretul special si pretul obisnuit, in cazul in care comanda a fost facuta dupa perioada in care produsul a fost disponibil la un pret special.

Comenzi

 • Comenzile se fac prin completarea, in mod corect, a formularului de comanda aflat pe site.
 • Comenzile pot fi facute numai de persoanele care s-au inregistrat pe site sau cei care vor furniza toate informatiile necesare pentru a efectua tranzactia.
 • Fiecare comanda facuta de catre Client este confirmata , se va trimite un mail informand clientul ca am primit comanda sau se va contacta clientul telefonic.
 • Magazinul isi rezerva dreptul de a verifica comanda. Daca nu poate fi stabilit nici un contact cu cumparatorul sau comanda nu poate fi verificata, Magazinul isi va rezerva dreptul de a suspenda executarea comenzii.

Livrarea

 • Comenzile plasate pe site sunt pentru produse digitale sau rezervari, deci nu necesita o livrare a unui produs fizic
 • In cazul in care produsul achizitionat este un voucher in format fizic, acesta va fi livrat prin curier rapid Urgent Cargus sau DPD

Metode de plata

 • Magazinul ofera urmatoarele metode de plata :
 • Plata cu cardul – platile se fac in siguranta cu orice card prin intermediul procesatorului de carduri Netopia mobilPay. Informatiile despre acceptarea comenzii vor fi trimise Clientului prin e-mail.

Politica de returnare si anulare

 • Daca ai comandat un produs de pe somaclinic.ro, iar livrarea nu corespunde descrierii si specificatiilor mentionate pe site, sau produsul a suferit modificari din cauza transportului, poti returna produsul si vei primi banii integral inapoi.
 • Daca ai comandat un serviciu de pe somaclinic.ro sau ai plasat o programare, poti anula cu 24 de ore inainte de ora programarii. Nu se vor returna sumele asociate un servicii si programari care urmeaza sa se desfasoare in mai putin de 24 de ore de la data solicitarii

Politica Privind Protecția Datelor cu Caracter Personal

 • Îţi garantăm că:

   

  Procesăm datele tale exclusiv pentru livrarea, îmbunătăţirea şi garantarea serviciilor pe care le oferim
  Datele tale sunt stocate în siguranţă într-un mediu securizat
  Datele personale sunt strict confidenţiale şi nu vor fi transmise unor terţi.

  Utilizăm datele pe care le colectăm pentru:

  Furnizarea și administrează serviciile, inclusiv pentru a afișa conținut personalizat și pentru a facilita comunicarea cu alți utilizatori;

  Facilitarea funcționării tehnice a serviciilor, inclusiv rezolvarea și soluționarea problemelor, asigurarea serviciilor și prevenirea fraudei și abuzurilor;

  Procesarea înscrierilor și a comenzile pentru cursuri, produse, servicii etc. dar şi comunicarea cu dvs. pentru a vă răspunde la întrebări şi solicitări.

  Trimiterea mesajelor și informațiilor administrative, inclusiv mesaje de la traineri și facilitatori, notificări despre modificările aduse serviciilor noastre și actualizări ale acordurilor noastre;

  Trimiterea informațiilor și a mesajelor cu privire la progresele înregistrate în cursuri, beneficii, servicii noi, funcții noi, promoții, mesaje informative și alte cursuri disponibile (mesaje de la care vă puteţi dezabona în orice moment);

  Solicitarea feedback şi înţelegerea nevoilor dvs. cu ajutorul furnizorilor de servicii de analiză;

  Identificarea utilizatorilor unici;

  Îmbunătățirea serviciilor noastre și dezvoltarea de noi produse, servicii și funcții;

  Analiza tendințelor și a traficului pe siteuri sau promovarea serviciilor noastre pe site-uri și aplicații;