Project Description

Toxina Botulinica

Scroll pentru mai multe detalii și informații

Injectarea cu toxina botulinica (cunoscuta si sub numele de “botox”), este un procedeu estetic popular care ajuta la reducerea temporara sau chiar eliminarea liniilor fine si a ridurilor de expresie. Cele mai comune zone in care se administreaza acest tratament injectabil sunt fruntea, in jurul ochilor, muschii maseteri, si zona gatului.

Injectiile cu aceasta substanta blocheaza nervii de la nivelul zonei vizate. Fara un semnal transmis de nerv, muschiul nu mai este capabil sa se contracte, astfel rezultatul injectarii cu toxina botulinica este sa reduca ridurile nedorite si liniile din zona faciala.

Cine poate fi un candidat perfect pentru injecatrea cu toxina botulinica?

Orice miscare faciala poate rezulta in unul dintre cele mai comune semne ale imbatranirii- ridurile- incluziv zambitul, mestecatul sau incruntarea. Ridurile va pot face sa aratati obosit, chiar daca nu este cazul. Un remediu rapid, eficient si non-invaziv este injectarea cu toxina botulinica.

Injectarea cu botox poate fi combinata  in aceeasi zi sau in sedinte terapeutice separate, cu mai multe procedee cosmetice pentru rezultate mai eficiente, cum ar fi:

  • Peeling chimic
  • Tratamente cu laser
  • Injectare acid hialuronic
  • Microdermabraziune

Tratamentele combinate au ca rezultat un aspect neted, fin si luminos al tenului, previn aparitia de riduri noi, duc la imbunatatirra texturii pielii, la productie noua de colagen.

Care sunt pasii in injectarea de toxina botulinica?

Injectarea cu botox, poate parea o procedura foarte simpla pentru tine, deoarece sunt doar cateva intepaturi. Insa, acest tratament necesita indemanare fiindca este o arta pe care doar doctorii experimentati din acest punct de vedere profesional ar trebui sa o faca.

In zona fetei se gasesc 43 de muschi si este de o importanta extraordinara ca doctorul ce efectueaza aceasta interventie sa nimereasca corect nervul pentru un tratament cu rezultate cat mai eficiente.

Injectarea cu toxina botulinica dureaza aproximativ 15 minute si nu necesita anestezie. Dupa aceasta interventie iti poti relua activitatile de zi cu zi fara nicio problema. Indicat ar fi sa nu masati zona injectate, deoarece botoxul poate migra spre alta zona.

Imediat dupa tratament noi recomandam pacientilor nostri sa faca anumite miscari de mimica pentru ca substanta sa difuzeze uniform in muschiul injectat.

Ce nu ai voie sa faci imediat dupa  botox?

  • nu ai voie sa faci efort intens in aceeasi zi
  • nu ai voie sa mergi la sauna/ solar/ plaja in urmatoarele 24-48 de ore
  • nu ai voie sa atingi zona injectata fara o igiena riguroasa inainte in urmatoarele 24-48 de ore

*Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile personale ale pacientilor. Ne adresam persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Vezi preturile

Contact