Soma Clinic este centrul de chirurgie estetică, plastică și estetică medicală, situat într-un cartier select al Bucureștiului. Clinica noastră oferă o gamă variată de  operatii estetice si servicii medicale estetice, utilizând tehnologie de cea mai nouă generație.

Echipa Soma însumează peste zece ani de experiență în chirurgie și estetică, experiență întărită de calificări recunoscute la nivel european. Suntem o echipă unită, orientată către rezultate excelente pe termen lung.

Medicii clinicii noastre au o strânsă colaborare cu Monza Metropolitan Hospital București, din respect și considerație pentru pacienții noștri.

Dr. Nico Ferariu

Visul meu a fost Soma Clinic.
Visul meu a fost ca tu sa fii frumoasa si sa te simti bine in pielea ta.

  • Membru al International Society of Aesthetic Plastic Surgery ( ISAPS) 
  • Membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania (ACPR)
  • Membru al Societatii Romane de Chirurgie Estetica (SRCE)
  • Membru al Colegiului Medicilor Bucuresti 

Sunt Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, cu 7 ani de experienta in chirurgia estetica si in procedurile de estetica medicala.

Daca esti interesat, ca pacient, sau doar din curiozitate, de un anumit tratament estetic, de o anumita operatie estetica efectuata de echipa noastra de medici, iti stau la dispozitie. De asemenea, daca esti interesat de ultimele tehnologii in rejuvenarea pielii, sau ultimele trenduri estetice, eu sunt aici sa te ghidez.

Stiu si pot combina tratamente, tehnici si tehnologii, astfel incat pot rezolva problema fiecarui pacient in parte, personalizand totul in functie de dorintele si nevoile fiecaruia. Iti garantez ca siguranta si confidentialitatea ta sunt foarte importante pentru mine si cu eleganta voi impleti toata priceperea, toata atentia si toate cunostintele mele medicale, pentru a-ti oferi rezultatul perfect.

Sunt si Medic Specialist Cardiolog si sunt mandra pentru ca am lasat in tara noastra un Registrului National de Cardiomiopatie Hipertrofica cu o senzationala platforma online, creata exclusiv de mine.

De asemenea, am cochetat cu lumea televiziunii si am realizat si moderat o emisiune medicala, intitulata “Medici de Garda”, difuzata in urma cu 6 ani pe TVR 1.

Dr. Khalid Al-Falah

Medic Primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva. Doctor in stiinte medicale. Asistent universitar Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti.

Cu mai mult de 19 ani de experienta in chirurgia plastica si estetica, sunt chirurg si asistent universitar in cadrul sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti din 2004.
Cu peste 5000 de interventii chirurgicale, 5840 de zile in sala de operatii, 140.160 de ore in care am operat si am ingrijit pacienti care au obtinut cel mai bun rezultat, pot spune asa: “ Eu sunt chirurg plastician. Pentru a fi excelent in chirugia estetica, trebuie sa fii inainte de toate un excelent chirurg plastician.” 

Pasiunea si devotamentul meu s-au impletit intotdeauna si mi-au ghidat calea profesionala si stiu deja despre mine ca perfectionismul si meticulozitatea sunt doua dintre trasaturile mele forte. Acestea doua iti sunt cu siguranta potrivite pentru ca rezultatul tau sa depaseasca asteptarile.

Practica medicala in sitemul privat, a fost un domeniu in care am observat si am performat inca de la inceputul carierei mele si in consecinta am adus toata experienta si priceperea mea la Soma Clinic, impreuna cu colegii mei, in beneficiul tau.

Dr. Razvan Teodoreanu

Medic Primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva. Asistent Universitar si Doctor in medicina cu experienta de peste 20 de ani in Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica.

Cu mai mult de 20 de ani de experienta in chirurgia plastica, estetica si reconstructiva, sunt mai mult decat bucuros sa iti ofer toata priceperea si experienta mea. Pentru ca am ca mentor unul dintre cei mai buni chirurgi plasticieni ai lumii, de mai bine de doua decenii, poti fi sigur ca voi manageria perfect intreaga ta calatorie estetica, astfel incat asteptarile si nevoile tale medicale sa fie indeplinite cu succes.

Pentru ca am un ochi expert si surprind excelent detalii fizice si emotii in fotografie, a doua mea mare pasiune dupa chirurgie, iti garantez ca tot ceea ce ai proiectat in mintea ta despre transformarile fizice, va deveni realitate.

Dr. Alexandra Nicoleta Chiriac Unc

Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Cu o experienta de 8 ani in Chirurgia Plastica, Estetica si Microchirurgia Reconstructiva in ambele sisteme, de urgenta si privat, te astept, cu drag, sa ne cunoastem la Soma Clinic.
Povestea mea a inceput in chirurgia generala, specialitate pe care am ales-o initial din admiratie si dragoste pentru tatal meu, Prof. Univ. Dr. Octavian Dumitru Unc. Ii datorez tatalui meu tot ceea ce cunosc astazi despre chirurgie, patologie chirurgicala, ingrijirea preoperatorie, operatorie si postoperatorie ale unui pacient.Am simtit insa ca drumul meu va fi altul, tot intr-o specialitate chirurgicala, drum pe care satisfactiile si succesul sa imi apartina in intregime.

Am optat in acel moment pentru Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, unde am devenit parte din echipa chirurgicala a Dr. Teodoreanu. Oamenii care m-au format chirurg plastician, sunt cei cu care astazi fac echipa si la Soma Clinic. Sunt fericita sa imi desfasor activitatea intr-un mediu minunat, cu oameni extraordinari, pana la urma cu echipa mea de suflet. In momentul in care iti cunosti bine coechipierul, activitatea profesionala se desfasoara cursiv si eficient, iar pacientul este in mod sigur beneficiarul absolut.