Soma Clinic este centrul de chirurgie estetică, plastică și estetică medicală, situat într-un cartier select al Bucureștiului. Clinica noastră oferă o gamă variată de operații estetice și servicii medicale estetice, utilizând tehnologie de cea mai nouă generație.

Echipa Soma însumează peste zece ani de experiență în chirurgie și estetică, experiență întărită de calificări recunoscute la nivel european. Suntem o echipă unită, orientată către rezultate excelente pe termen lung.

Medicii clinicii noastre au o strânsă colaborare cu Monza Metropolitan Hospital București, din respect și considerație pentru pacienții noștri.

Dr. Nico Ferariu

Visul meu a fost Soma Clinic.
Visul meu a fost ca tu să fii frumoasă și să te simți bine în pielea ta.

  • Membru al International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS)
  • Membru al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România (ACPR)
  • Membru al Societății Române de Chirurgie Estetică (SRCE)
  • Membru al Colegiului Medicilor București

Sunt Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, cu 7 ani de experiență în chirurgia estetică și în procedurile de estetică medicală.

Dacă ești interesat ca pacient sau doar din curiozitate de un anumit tratament estetic, de o anumită operație estetică efectuată de echipa noastră de medici, îți stau la dispoziție. De asemenea, dacă ești interesat de ultimele tehnologii în rejuvenarea pielii sau ultimele trenduri estetice eu sunt aici să te ghidez.

Stiu și pot combina tratamente, tehnici și tehnologii, astfel încât pot rezolva problema fiecărui pacient în parte, personalizând totul în funcție de dorințele și nevoile fiecăruia. Îți garantez că siguranța și confidențialitatea ta sunt foarte importante pentru mine și cu eleganță voi împleti toată priceperea, toată atenția și toate cunoștințele mele medicale, pentru a-ți oferi rezultatul perfect.

Sunt și Medic Specialist Cardiolog și sunt mandră pentru că am lăsat în țara noastră un Registru Național de Cardiomiopatie Hipertrofică cu o senzațională platformă online, creată exclusiv de mine.

De asemenea, am cochetat cu lumea televiziunii și am realizat și moderat o emisiune medicală, intitulată “Medici de Gardă”, difuzată în urmă cu 6 ani pe TVR 1.

Dr. Khalid Al-Falah

Medic Primar Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă. Doctor în științe medicale.
Asistent universitar Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București.

Cu mai mult de 19 ani de experiență în chirurgia plastică și estetică, sunt chirurg si asistent universitar în cadrul secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Clinic de Urgență București din 2004.

Cu peste 5000 de intervenții chirurgicale, 5840 de zile în sala de operații, 140.160 de ore în care am operat și am îngrijit pacienți care au obținut cel mai bun rezultat, pot spune așa: “Eu sunt chirurg plastician. Pentru a fi excelent în chirugia estetică, trebuie să fii înainte de toate un excelent chirurg plastician”.

Pasiunea și devotamentul meu s-au împletit întotdeauna și mi-au ghidat calea profesională și stiu deja despre mine că perfecționismul și meticulozitatea sunt două dintre trăsăturile mele forte. Acestea două îți sunt cu siguranță potrivite pentru ca rezultatul tău să depășească așteptările.

Practica medicală în sistemul privat, a fost un domeniu în care am observat și am performat încă de la începutul carierei mele și în consecință am adus toată experiența și priceperea mea la Soma Clinic, împreună cu colegii mei, în beneficiul tău.

Dr. Răzvan Teodoreanu

Medic Primar Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă. Asistent Universitar și Doctor în medicina cu experiență de peste 20 de ani în Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică.

Cu mai mult de 20 de ani de experiență în chirurgia plastică, estetică și reconstructivă, sunt mai mult decât bucuros să iți ofer toată priceperea și experiența mea. Pentru că am ca mentor unul dintre cei mai buni chirurgi plasticieni ai lumii, de mai bine de două decenii, poți fi sigur că voi manageria perfect întreaga ta călătorie estetică, astfel încât așteptările și nevoile tale medicale să fie îndeplinite cu succes.

Pentru că am un ochi expert și surprind excelent detalii fizice și emoții în fotografie, a doua mea mare pasiune după chirurgie, îți garantez că tot ceea ce ai proiectat în mintea ta despre transformările fizice, va deveni realitate.

dr. Răzvan Teodoreanu

Dr. Alexandra Nicoleta Chiriac Unc

Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă.

Cu o experiență de 8 ani în Chirurgia Plastică, Estetică și Microchirurgia Reconstructivă în ambele sisteme, de urgență și privat, te aștept, cu drag, să ne cunoaștem la Soma Clinic.

Povestea mea a început în chirurgia generală, specialitate pe care am ales-o inițial din admirație și dragoste pentru tatăl meu, Prof. Univ. Dr. Octavian Dumitru Unc. Îi datorez tatălui meu tot ceea ce cunosc astăzi despre chirurgie, patologie chirurgicală, îngrijirea preoperatorie, operatorie și postoperatorie ale unui pacient. Am simțit însă că drumul meu va fi altul, tot într-o specialitate chirurgicală, drum pe care satisfacțiile și succesul să îmi aparțină în întregime.

Am optat în acel moment pentru Spitalul Clinic de Urgență București, unde am devenit parte din echipa chirurgicală a Dr. Teodoreanu. Oamenii care m-au format chirurg plastician, sunt cei cu care astăzi fac echipă și la Soma Clinic. Sunt fericită să îmi desfășor activitatea într-un mediu minunat, cu oameni extraordinari, până la urmă cu echipa mea de suflet. În momentul în care îți cunoști bine coechipierul, activitatea profesională se desfășoară cursiv și eficient, iar pacientul este în mod sigur beneficiarul absolut.