Despre Noi

BALANCE BEYOND AESTHETICS

Soma Clinic este centrul de excelență în chirurgie estetică, plastică și estetică medicală, situat într-un cartier select al Bucureștiului. Clinica noastră oferă o gamă variată de operații estetice și servicii medicale estetice, cu profesionalism și tehnologie de cea mai nouă generație.

Echipa Soma Clinic are peste 15  ani de experiență în chirurgie estetică și plastică, experiență întărită de calificări recunoscute la nivel internațional. Ne mândrim cu stagii de perfecționare și fellow-shipuri în centre de chirurgie estetică renumite din Germania, Suedia si Israel. Suntem o echipă orientată către rezultate excelente pe termen lung.

Medicii de la Soma Cinic au o strânsă colaborare cu Monza Metropolitan Hospital București, din respect și considerație pentru toți pacienții noștri.

 
 

Dr. Nico Ferariu

Soma Clinic a fost visul meu.
Visul meu este ca tu să fii frumoasă și să te simți bine în pielea ta.

Sunt Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, cu 7 ani de experiență în chirurgia estetică și în estetică medicală. Sunt o perfecționistă, de aceea mi-am împletit experiența cumulată în țară cu fellowship-uri în cele mai renumite centre de chirurgie estetică din Germania, Suedia și Israel.

Dacă ești interesat de o anumită operație estetică sau de un anumit tratament estetic, îți stau la dispoziție. De asemenea, dacă ești interesat de ultimele tehnologii în rejuvenarea tenului sau de ultimele trenduri estetice eu sunt aici să te ghidez.

Imi place să combin tratamente, tehnici și tehnologii, astfel încât rezolv problema fiecărui pacient în parte, personalizând totul în funcție de dorințele și nevoile fiecăruia. Îți garantez că siguranța și confidențialitatea ta sunt foarte importante pentru mine și cu eleganță voi împleti toată priceperea, toată atenția și toate cunoștințele mele chirurgicale, pentru a-ți oferi rezultatul perfect.

Sunt și Medic Specialist Cardiolog și sunt mandră pentru că am lăsat în țara noastră un Registru Național de Cardiomiopatie Hipertrofică cu o senzațională platformă online, creată exclusiv de mine.