Soma Clinic este centrul de chirurgie estetică, plastică și estetică medicală, situat discret într-un cartier select al Bucureștiului. Clinica noastră oferă o gamă variată de servicii medicale estetice, utilizând tehnologie de cea mai nouă generație.

Echipa Soma însumează peste zece ani de experiență în chirurgie și estetică, experiență întărită de calificări recunoscute la nivel european. Suntem o echipă unită, orientată către rezultate excelente pe termen lung.

Medicii clinicii nostre au o strânsă colaborare cu Monza Metropolitan Hospital București, din respect și considerație pentru pacienții noștri.

Dr. Nico Ferariu

Medic specialist in Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva Soma Clinic

Specialist în Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva si Cardiologie, doctorand, cu peste 14 ani de experiență în spitalele Universitare de Urgență din București, autoarea a unui registru național de afecțiuni de cauză genetică, realizator și prezentator al emisiunii medicale "Medici de Gardă" difuzată de către TVR, Nico Ferariu este medic chirurg în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Clinic de Urgență București. Specialist al Clinicii Soma, cu mai mult de 4 ani experiență în domeniul esteticii medicale, cu aproximativ 1500 de ore petrecute în sala de chirurgie, având experiență în utilizarea tehnologiei Laser Sciton, HIFU și Body Tite.

Dr. Khalid Al-Falah

Medic primar chirurg în cadrul Secției de Chirurgie Plastică și Estetică a Spitalului Monza Metropolitan Hospital

Autor și coautor a peste 20 de lucrări științifice comunicate sau publicate, Khalid Al-Falah, profesează din anul 2004 în chirurgia plastică și microchirurgia reconstructivă, având peste 4000 de intervenții chirurgicale în cadrul Spitalului Clinic de Urgentă Floreasca București, în Clinica de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă condusă de Prof. Dr. Ioan Lascăr. Experiența sa în chirurgia estetică este cumulată în mii de ore de operații în clinici private renumite.

IMGL0070IMGL0070
IMGL0097_FINIMGL0097_FIN
IMGL0029_FINIMGL0029_FIN
IMGL0147_nouIMGL0147_nou
IMGL0041_nouIMGL0041_nou
IMGL0005_FINIMGL0005_FIN
IMGL0006_FINIMGL0006_FIN
IMGL0026_FINIMGL0026_FIN