Soma Clinic este centrul de chirurgie estetică, plastică și estetică medicală, situat într-un cartier select al Bucureștiului. Clinica noastră oferă o gamă variată de  operatii estetice si servicii medicale estetice, utilizând tehnologie de cea mai nouă generație.

Echipa Soma însumează peste zece ani de experiență în chirurgie și estetică, experiență întărită de calificări recunoscute la nivel european. Suntem o echipă unită, orientată către rezultate excelente pe termen lung.

Medicii clinicii noastre au o strânsă colaborare cu Monza Metropolitan Hospital București, din respect și considerație pentru pacienții noștri.

Dr. Nico Ferariu

Visul meu a fost Soma Clinic.
Visul meu a fost ca tu sa fii frumoasa si sa te simti bine in pielea ta. Iti las mai jos o parte din CV- ul meu!

Eu sunt Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva dupa ce am efectuat pregatirea in aceasta specialitate in cadrul Sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Clinic Universitar Bucuresti.

Sunt si Medic Specialist Cardiologie si mandra ca am lasat in Cardiologia din tara noastra un Registrului National de Cardiomiopatie Hipertrofica cu o senzationala platforma online, creata de mine.

Realizator si Moderator al emisiunii Medici de Garda, difuzata in urma cu 5 ani pe TVR 1.

  • Membru al International Society of Aesthetic Plastic Surgery ( ISAPS) 
  • Membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania (ACPR)
  • Membru al Societatii Romane de Chirurgie Estetica (SRCE)
  • Membru al Colegiului Medicilor Bucuresti 

Dr. Khalid Al-Falah

Medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Doctor in stiinte medicale. Asistent universitar UMF Carol Davila Bucuresti.

Experienta de mai bine de 16 ani in chirurgie plastica si estetica, chirurg si asistent universitar in cadrul sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti din 2004.
Cu peste 5000 de interventii chirurgicale, isi desfasoara cu pasiune si dedicatie activitatea in clinica Soma si in cadrul Sectiei de Chirurgie Plastica, Monza Metropolitan Hospital Bucuresti.

“ Eu sunt chirurg plastician. Pentru a fi excelent in chirugia estetica, trebuie sa fii inainte de toate un excelent chirurg plastician.”

Dr. Razvan Teodoreanu

Medic Primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, asistent universitar si doctor in medicina cu experienta de peste 20 de ani in Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica