Mărirea Buzelor

BLENDING BEAUTY AND BALANCE

Pe drumul unei operații estetice, eu sunt partenerul tău. Ne luăm de mână de la prima întâlnire și parcurgem întreaga experiență împreună.
Este un schimb de informație, de energie între noi.

Cu dragoste îmi desfășor profesia, pentru ca tu să rămâi pe val.

Dr. Nico Ferariu

Supraspecializare în tehnici operatorii inovative la Stochkolm, Akademikliniken

Membru International al Societatii Americane de Chirurgie Plastica ( ASPS )

Balance beyond aesthetics

Mărirea buzelor urmărește accentuarea conturului roșului buzelor, augmentarea volumului buzelor sau corectarea unei eventuale asimetrii a buzelor.Cu vârsta, buzele își pierd din volum, se subțiază și devin mai palide. Se recomandă pacienților care doresc rezultate permanente.

Augmentare cu transfer autolog de grăsime este considerată o intervenție chirurgicală, pentru care este nevoie de anestezie locală pentru confortul pacienților noștri. Avantajul acestei intervenții este că se folosește țesut propriu care nu poate fi refuzat de corpul pacientului. Augmentarea cu transfer autolog de grăsime este potrivită pentru mai multe zone ale feței:

  • Buze
  • Șanțuri nazogeniene
  • Cearcăne
  • Pomeți

 

În funcție de dorința pacientului și de îmbunătățirile care se doresc a fi făcute, există mai multe metode de intervenție: transfer de grăsime proprie, liftingul buzei superioare, liftingul colțurilor gurii, avansarea mucoasei, avansarea vermilionului. În cazul apelării la transferul de grăsime proprie, se recoltează țesut adipos cu canule foarte mici din zone care prezintă depozite de grăsime (fese, șolduri, coapse, abdomen etc.), se prelucrează și se injectează pentru modelarea buzelor.

Care sunt beneficiile augumentării buzelor:

De multe ori, augmentarea cu transfer de grăsime este preferată în detrimentul acidului hialuronic, deoarece țesutul propriu este mult mai bine tolerat de corpul pacientului, și efectul este mai durabil. Această intervenție trebuie repetată la interval de câteva luni, deoarece o parte din grăsimea injectată se va resorbi.

Zonele de unde se recoltează grăsime vor prezenta edem și echimoze, care dispar în 1–2 săptămâni. În schimb, inciziile făcute pentru transferul de grăsime sunt insesizabile.

Pentru avansarea vermilionului, se excizează o fâșie de piele de câțiva milimetri din vecinătatea părții pigmentate a buzei. Această intervenție chirurgicală se adresează pacienților ale căror buze s-au subțiat o dată cu trecerea timpului și se poate realiza pentru o singură buză sau pentru ambele buze. Edemul și echimozele postoperatorii vor dispărea în 7–10 zile, iar conturarea buzelor prin tatuare poate masca cicatricea.

Cum se realizează augmentarea cu grăsime proprie?

Augmentarea buzelor cu grăsime proprie necesită o varietate mai extinsă de proceduri, față de augmentarea cu acid hialuronic. În primul rând, pacientul/a trebuie să aibă o „zonă donatoare” (cum ar fi abdomenul sau fesele) de unde se va preleva grăsime prin liposucție. După ce grăsimea scoasă este pregătită, aceasta poate fi injectată în buze, sau în orice altă parte, cu ajutorul unei canule.

Cine este un candidat perfect pentru mărirea buzelor?

Ai putea fi un candidat perfect pentru mărirea buzelor cu grăsime proprie dacă ești nemulțumit de mărimea buzelor tale și dorești rezultate pe termen mai lung decât cel oferit de augmentarea cu acid hialuronic.

Pentru mai multe detalii despre augmentarea buzelor cu acid hialuronic, vizitează pagina noastră.

La ce rezultate ar trebui să vă așteptați după intervenția de augmentare a buzelor cu grăsime proprie?

Rezultatele sunt vizibile imediat, în primele zile pacientul/pacienta va avea edem. De obicei, vor fi necesare mai multe proceduri de transfer de grăsime pentru a obține rezultatele dorite, deoarece aproximativ 50% din grăsimea injectată va fi resorbită de corp.

Aceasta este o procedură chirurgicală minoră care poate fi efectuată în sala de operație cu anestezie locală.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile personale ale pacienților. Ne adresăm persoanelor cu vârsta peste 18 ani.