Estetică Non Chirurgicală

Descoperă-te în fața unui adevărat artist, expert în estetică, și îți vom oferi rezultate naturale, cu evidențierea trăsăturilor tale, după o completă înțelegere a dorințelor personale. Fie că discutăm despre produse injectabile precum acid hialuronic, toxină botulinică tip A, stimulatoare de colagen sau liftingul non-chirurgical cu fire bio-resorbabile, fie despre cumulul și uzanța combinată a acestor ajutoare ale chirurgului plastician, în clinica noastră îți oferim rezultate individuale fabuloase. Alege una din intervențiile de mai jos pentru a afla mai multe informații.

Am stat și am analizat foarte multe clinici înainte de a-mi face intervenția de otoplastie. Am ales Soma Clinic cu toată încrederea. Mi-a inspirat încredere încă de la început. Domnul doctor Khalid este un mare profesionist, iar în timpul intervenției a fost foarte atent la starea mea, împreuna cu doamna doctor Ferariu. Aceștia au lucrat atent și repede, iar recuperarea a fost destul de rapidă. Jos pălăria! Recomand cu tot dragul!

M. A.

Sunteți o echipă wow!

A. V.

Sunt foarte fericită că am ajuns la domnul doctor Khalid și doamna doctor Nico Ferariu! Le mulțumesc din suflet pentru că datorită lor arăt bine. Le mulțumesc pentru grija acordată în timpul operației, cât și după. Vă iubesc!!!

Cristiana D.

Cea mai bună clinică, cu cei mai buni medici chirurgi esteticieni! Singura clinică unde medicii dau sfaturi sincere și nu încearcă să profite de pe urma pacienților! Doi oameni minunați și prietenoși, datorită cărora mi-am recuperat încrederea și viața mea s-a schimbat total! Țin să le mulțumesc din tot sufletul pentru atenția și sprijinul acordat atât în timpul interevenției, cât și după! Recomand cu toată încrederea!

Flori M.

Nu pot să recomand un duo mai extraordinar decât Dr. Khalid și Dr. Ferariu. M-am simțit ca între prieteni din primele minute de conversație cu aceștia în timpul consultațiilor. S-a simțit experiența și bunăvoința doctorului Khalid pe toată durata procesului, înainte, în timpul și după operație. Un om extrem de deștept, răbdător și de toată încrederea. Au lucrat amândoi excepțional. Rezultatul meu, deși au trecut doar câteva luni, este mult mai frumos decât m-aș fi așteptat vreodată. Mi-au schimbat viața. Este de apreciat și lăudat câtă muncă și sinceritate acordă acești oameni pacienților. Le mulțumesc enorm acum și probabil toată viața. 🙂

Ibtisam Y.

Profesionalism maxim, rezultate excelente! Recomand cu mult drag!

Aurora D.
Banner Operatii-Estetice-in-Rate


    Contact    ACUM POȚI PLĂTI ÎN RATE – VEZI CUM!

    5 / 5 din 67 Review-uri

    VEZI REVIEW-URILE CLIENȚILOR

    Pacienții noștri pe #Insta – #SomaClinic #InstaLove