Acid Hialuronic

Scroll pentru mai multe detalii și informații

Unii oameni au pur și simplu buze subțiri și doresc doar să obtină un aspect mai plin. Alți oameni au observat că aspectul buzelor lor s-a înrăutățit de-a lungul timpului și, de asemenea, au văzut că liniile verticale ale buzelor devin mai vizibile.

Oricare ar fi nevoile dvs. unice când vine vorba de buze, acidul hialuronic este de ajutor. Ridurile și liniile nu sunt singurele semne ale îmbătrânirii. În timp, obrajii se aplatizează și pielea feței începe „ să cadă”. Acest lucru este cauzat de o pierdere naturală a volumului în zona obrajilor, sau așa cum spun experții: pierderea de volum la vârstă medie (+40 ani). Acidul hialuronic este conceput pentru a adăuga volum sub suprafața pielii, pentru a ridica și contura zonele feței. O linie mandibulară mai frumoasă: unele persoane s-au născut cu o linie mandibulară perfectă, pe când alte persoane cu o linie mandibulară ce poate fi îmbunătățită. Pentru persoanele care nu au o linie mandibulară perfectă, este foarte simplu ca în urmă unui tratament injectabil cu acid hialuronic să obțină un aspect complet îmbunătățit al acesteia.

z_01-minz_01-min
*Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile personale ale pacientilor. Ne adresam persoanelor cu varsta peste 18 ani.