Cocktail de lansare a Programului „Mereu TU”, inițiat de Soma Clinic by NORD

Soma Clinic by NORD marchează o nouă etapă în explorarea frumuseții autentice și a combaterii presiunilor sociale și standardelor nerealiste, prin lansarea Programului „Mereu TU”.

Cocktailul de lansare a programului va avea loc în 22 mai, începând cu ora 18.00, oferind o oportunitate unică de a descoperi și de a sărbători frumusețea, într-un mediu plin de inspirație și solidaritate. Programul „Mereu TU” are la bază concepte precum naturalul și autenticul în estetica medicală, oferind o abordare personalizată în îngrijirea fiecărei paciente.

La acest eveniment, vei avea ocazia să te bucuri de experiențe unice, să descoperi povești captivante și să faci un tur al noului sediu Soma Clinic by NORD. Aici, în armonia unui spațiu cald și prietenos, vei simți bucuria unei călătorii către frumusețea autentică.

Fie că ești în căutarea unor soluții personalizate pentru estetica ta sau pur și simplu vrei să îți îmbrățișezi frumusețea interioară și exterioară, te invităm să te alături nouă în data de 22 mai, ora 18.00, la sediul Soma Clinic by Nord (Str. Docenților, Nr. 12A, Sector 1, București) și să descoperi cum poți să strălucești în lumina propriei tale naturaleți.

Pregătim momente speciale și mici surprize pentru fiecare invitată, de aceea, te rugăm să îți rezervi un loc, prin completarea formularul de înscriere, de aici: https://lp.eventsmax.ro/webinar-naturalul-in-estetica/.

***

„Mereu TU” este un program dedicat promovării frumuseții autentice și naturale!

Programul promovează abordarea personalizată a chirurgiei estetice și esteticii medicale, înțelegând că fiecare persoană este unică și are propriile sale trăsături, nevoi și dorințe.

Cu o abordare holistă și orientată către siguranță și calitate, programul „Mereu TU”, va explora constant modalitățile în care putem adresa frumusețea într-un mod natural și autentic, demontând în același timp tendințele care pot să ne îndepărteze de această direcție.

Cocktailul din 22 mai este un eveniment marca Soma Clinic by NORD. Partener de implementare: EventsMax.ro.