Project Description

Sculpting facial

Scroll pentru mai multe detalii și informații

Ce intelegem prin termentul de “sculpting”?

Ca mai toate domeniile zilelor noastre, estetica foloseste multe cuvinte imprumutate din limba engleza.
Noi spunem sculpting, atunci cand dorim sa exprimam intr-un singur cuvant o gama de tratamente si proceduri injectabile cu ajutorul carora modelam, intinerim si imbunatatim aspectul fetei.

Se incepe cu linia mandibulei.

Mandibula are diverse forme si marimi si ofera contur fetei. Fie ca ne dorim o mandibula mai conturata, fie ca odata cu timpul, in procesul natural de imbatranire, mandibula isi pierde din densitate si pielea obrazului “cade “ peste conturul mandibulei, putem opta pentru un tratament de conturare a mandibulei.
Conturul mandibulei se obtine non-invaziv cu ajutorul acidului hialuronic cu concentratie mare, foarte coeziv si dens, care are o capacitate ridicare si modelare.

Cum se efectueaza tratamentul?

Dupa o anestezie prealabila topic locala cu crema anestezica, cu ajutorul unei canule atraumatice, se injecteaza in profunzime, in puncte strategice un anumit filler ce contine concentratie crescuta de acid hialuronic dens. Acest produs va ramane la locul injectat mai mult de un an, iar la urmatoarele injectari, efectul se obtine cu o cantitate mai mica de acid hialuronic.

Se poate folosi si acul pentru injectare mandibulei cu acid hialuronic. Tratamentul dureaza 10 – 15 minute, dar pentru un astfel de tratament este bine sa ajungi la timp la programare, pentru ca 20 de minute vei sta cu crema anestezica.

Care este efectul?

Efectul este imediat. In urmatoarele ore, zona poate fi usor dureroasa, mai umflata si pot aparea echimoze. Iti poti relua imediat activitatile zilnice, insa noi nu recomandam expunere la soare, sauna si efort fizic intens in primele 24 de ore.

Sa discutam despre pometi

Odata cu varsta, pometii devin mai putin conturati, prin scaderea in densitate a tesuturilor moi si prin scaderea in densitate a osului zigomatic.
Sunt multe persoane care au genetic pometi neconturati.
Pentru pometi se foloseste de asemenea un produs care contine acid hialuronic dens si coeziv, cu durata lunga de remanenta la locul injectarii.
Produsul injectat este destul de ferm ca sa ofere un aspect de lifting- de ridicare a pometilor si destul de elastic si neted ca sa nu deranjeze la atingere, in timpul aplicarii fardului sau in timpul masajului facial.

Cat dureaza tratamentul?

Dupa aplicarea cremei anestezice, tratamentul dureaza 15-20 de minute, deoarece injectarea se face cu grija, pentru a oferi un contur simetric si exact al pometilor.

Injectarea acidului hialuronic este o arta, iar medicul care injecteaza este un artist care are nevoie de timp, un ambient placut si rabdare. Dumneavoastra sunteti opera de arta.

Odata ce am obtinut o mandibula conturata si pometi frumosi si ridicati, luam oglinda si privim cu atentie santurile nazogeniene, liniile “marionette”, cearcanele si ridurile de expresie.
Cu siguranta dupa un tratament corect efectuat la nivelul mandibulei si al pometilor, santurile nazogeniene sunt estompate partial prin efectul de ridicare a obrajilor.

Cum scapam de cearcane?

Alt subiect delicat si foarte frumos.
In cazul in care cearcanele sunt golite, adanci si pigmentate, solutia este tratamentul injectabil.

Ce injectam in cearcane?

Se poate injecta acid hialuronic, un cockitail de mezoterapie sau plasma proprie.
Acidul hialuronic se injecteaza cu ajutorul unei canule atraumatice, sub muschiul orbicular al ochiului, pentru a oferi suport si a reda un aspect tanar si neted. In cateva saptamani de la injectare vei observa si un efect de luminozitate, deoarece acidul hialuronic special pentru zona cearcanelor va oferi o depigmentare cu 1- 2 tonuri a zonei injectate.

Cat dureaza tratamentul?

Tratamentul dureaza 15- 20 de minute, este nedureros. Pentru ca zona ochilor este sensibila si ne dorim sa nu lezam structuri nobile precum nervisori si vase de sange, intotdeauna folosim canula.

Dr. Nico Ferariu este unul dintre medicii care foloseste MD Codes si tehnica de injectare dezvoltata de Compania Allergan- producatorul Juvederm, impreuna cu liderii in domeniul injectologiei. Asftel ca vei fi intrebat daca vrei un aspect mai feminin sau mai masculin, mai putin obosit, mai tanar, mai putin suparat, mai putin trist, mai atragator, mai suplu, mai putin lasat si asa mai departe.

In timpul acestui interviu, face-to-face si relaxat, Dr. Ferariu vrea sa inteleaga exact ce iti doresti de la tratament care este efectul dorit si cum poate sa iti ofere cel mai bun rezultat, folosind ulterior cateva ecuatii de calcul al atributelor pe care le-ai descris.

Dupa ce obtinem un contur al fetei, ne putem orienta catre ridurile cod de bare din jurul gurii, liniile marionette si ridurile de expresie.

Se foloseste toxina botulinica pentru orice zona cu riduri de expresie sau pentru a oferi un aspect mai feminin fetei- injectarea toxinei in muschii maseteri.

In clinica Soma, folosim produsele liderilor mondiali in productia si distributia de acid hialuronic, deoarece ne dorim sa le oferim pacientilor nostri rezultate satisfacatoare, garantate de studii medicale si estetice.

Nu este necesar sa efectuezi toate aceste tratamente intr-o singura sedinta si nici nu recomandam aceste lucru. Ne putem vedea de mai multe ori, putem alege ce tratamente combinam si care sunt zonele care au cel mai mult nevoie de imbunatatiri. Iti poti planifica tratamentele in functie de program, buget si evenimente importante din viata ta.

*Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile personale ale pacientilor. Ne adresam persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Vezi preturile


    Contact