Webinarul „Naturalul în estetica medicală”, marchează lansarea Programului „Mereu TU”

Te invităm la primul webinar sub umbrela Programului „Mereu TU”, dedicat frumuseții autentice și tendințelor actuale ale esteticii medicale. Evenimentul, cu titlul „Naturalul în estetica medicală”, programat miercuri, 15 mai, de la ora 16:00, pe ZOOM, deschide seria întâlnirilor periodice pe teme de chirurgie estetică și estetică medicală.

Prin intermediul acestor întâlniri vom explora cum putem aborda frumusețea într-un mod natural și autentic, demontând în același timp miturile și tendințele care pot să ne îndepărteze de această direcție.

Moderatoarea evenimentului, Izabela Marinescu, Jurnalist TVR, Producător şi Realizator al podcastului „Poveşti sănătoase”, o va avea alături pe Dr. Nicoleta Ferariu, Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, fondatoarea Soma Clinic (actualmente Soma Clinic by Nord). Dr. Ferariu, cu peste 7 ani de experiență în chirurgia estetică și în estetică medicală, și-a împletit experiența cumulată în țară cu fellowship-uri în cele mai renumite centre de chirurgie estetică din Germania, Suedia și Israel.

Pentru a participa GRATUIT la eveniment, vă puteți înscrie completând formularul disponibil aici: https://lp.eventsmax.ro/webinar-naturalul-in-estetica-medicala-dezmintirea-tendintelor/#despre

Detalii suplimentare despre eveniment, în invitația electronică disponibilă aici: https://lp.eventsmax.ro/webinar-naturalul-in-estetica-medicala-dezmintirea-tendintelor/

***

„Mereu TU” este un program dedicat în întregime frumuseții autentice și naturale, inițiat și susținut de Soma Clinic by NORD. Partener de implementare: EventsMax.ro și Oameni și Companii.

Programul promovează abordarea personalizată a chirurgiei estetice și esteticii medicale, înțelegând că fiecare persoană este unică și are propriile sale trăsături, nevoi și dorințe.

Cu o abordare holistă și orientată către siguranță și calitate, programul „Mereu TU”, va explora constant modalitățile în care putem adresa frumusețea într-un mod natural și autentic, demontând în același timp tendințele care pot să ne îndepărteze de această direcție.