Liposucția coapselor interioare asistată Vibrasat Pro – liposucție 4D ghidată cu ultrasunete

Frumusețea și încrederea în propria imagine sunt aspecte importante în viața de zi cu zi. Un corp bine proporționat și tonifiat poate avea un impact pozitiv asupra stării de bine, iar pentru a atinge aceste obiective, uneori este nevoie de ajutor din partea medicinei estetice. Unul dintre tratamentele care devin tot mai populare este liposucția coapselor interioare, o procedură eficientă pentru conturarea și îmbunătățirea aspectului acestei zone.

Ce este liposucția coapselor interioare?

Liposucția coapselor interioare este o procedură chirurgicală prin care se îndepărtează grăsimea nedorită din zona interioară a coapselor. Aceasta poate ajuta la atingerea unui aspect mai subțire și mai definit al coapselor, îmbunătățind în același timp proporțiile generale ale corpului.

Ce tratează liposucția coapselor interioare?

Liposucția coapselor interioare este destinată tratării excesului de grăsime depus în zona internă a coapselor. Această procedură poate ajuta la îmbunătățirea conturului și la eliminarea aspectului disconfortului coapselor care se ating sau freacă una de cealaltă.

Cauzele coapselor inestetice

Există mai multe cauze ale coapselor inestetice. Printre cele mai comune se numără genetica, îmbătrânirea, fluctuațiile în greutate și lipsa de exerciții fizice. Grăsimea acumulată în această zonă poate fi adesea dificil de îndepărtat prin dietă și exerciții fizice, făcând liposucția o opțiune atractivă.

Când se recomandă liposucția coapselor interioare?

Liposucția feței interne a coapselor se recomandă persoanelor care au o cantitate de grăsime nedorită în această zonă, care nu răspunde la dietă și exerciții fizice. Candidații ideali pentru această procedură ar trebui să fie la o greutate stabilă și sănătoasă, cu așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele procedurii.

De asemenea, persoanele care au trecut printr-o operație de micșorare a stomacului care a dus la o slăbire masivă pot apela, pe lângă alte proceduri, la liposucția coapselor interioare. Am scris aici un articol despre tot ceea ce trebuie să știi dacă ai trecut printr-un proces de slăbire masivă.

Cum decurge procedura?

Procedura începe cu anestezierea pacientului.  Se preferă anestezia generală pentru liposucție, dar dacă zona este mică se poate face și anestezie locală. Se introduce o soluție  de infiltrat specială, cu efect de anestezic local, de obicei co o cagulă specială de infiltrat, fină și delicată. Pasul următor este acela în care chirurgul introduce un tub subțire numit canulă printr-o incizie mică în zona vizată. Canula este folosită pentru a aspira grăsimea odată cu soluția infiltrată. Din toate tipurile de device-uri pentru asistarea liposucției, Dr. Nico Ferariu preferă Vibrasat Pro- tehnologie germană, lider mondial în domeniul liposucției.

Vibrasat Pro este un device care folosește vibrația rapidă, ghidată de ultrasunete cu frecvență înaltă- atinge până la 5000 de vibrații fine  pe minut, cu ajutorul cărora canula fixată pe piesa centrală pătrunde cu ușurință în celulele grase, fără a leza țesuturile. Se degajă mult mai puțină căldură pe perioada intervenției, comparativ cu alte dispozitive, care tind să se supraîncălzească dacă liposucția durează mai mult.  Vibrasat pro este un sistem versatil și complet care permite o modelare eficientă, nedureroasă, de încredere și o recuperare mult mai rapidă. Cu Vibrasat Pro, canula pătrunde mult mai blând, fără a leza țesuturile înconjurătoare,  precum și structuri nobile de timpul vaselor de sânge și a nervilor, motiv pentru care gradul de risc scade considerabil. Specificitatea acestei tehnologii este posibilitatea de a aspira mult mai multă grăsime, comparativ cu alte proceduri de liposucție. Funcția S MODE a aparatului produce un surplus de energie sub piele promovând astfel sinteza de colagen și având ulterior rezultate mult mai bune în ceea ce privește aspectul pielii.

Recuperare

Perioada de recuperare după liposucție variază de la caz la caz, dar majoritatea pacienților se pot întoarce la activitățile ușoare într-o săptămână sau două. 

Purtarea unei îmbrăcăminți speciale de compresie postoperatorie este recomandată pentru a ajuta la reducerea umflăturilor și la modelarea noului contur al coapselor.

Liposucția coapselor interioare la Soma Clinic by Dr. Nico Ferariu

La Soma Clinic by Dr. Nico Ferariu, pacienții pot opta pentru liposucția coapselor interioare sub îngrijire atentă. Fiecare procedură este personalizată pentru a răspunde nevoilor individuale. 

Punem accentul pe obținerea unor rezultate care îmbunătățesc încrederea și satisfacția pacientului. 

Poți programa o consultație aici.