Marele O și ce putem face în plus ca să îl obținem

Orgasmul feminin – o creatură mistică

De cum a apărut pe buzele femeilor, orgasmul a fost supus discuțiilor: i s-a negat existența, a fost considerat un dezastru absolut pentru societate, o problemă ce trebuie tratată, după care a devenit o nevoie, un factor luat în considerare atunci când vrem un stil de viață sănătos.

Femeile care arătau că se simt bine în timpul actului sexual erau considerate vrăjitoare, iar mai târziu au fost folosite pe post de cobai pentru a elucida misterele orgasmului feminin. Mai pe scurt, marele O a trecut prin toate subiectele pe care le abordezi și când vine vorba de extratereștri.

De curând, lumea s-a hotărât să întrebe și posesoarele de vagin ce e cu orgasmul și dacă și-l doresc. Răspunsul este DA! Orgasmele sunt sănătoase, atât psihic cât și fizic și trebuie să le acordăm aceeași atenție pe care o primesc și celelalte funcții ale corpului.

Dacă avem probleme cu vederea…mergem la oftalmolog. Dar dacă nu reușim să avem orgasme? Sau dacă ne dorim pur și simplu mai multă plăcere? De obicei stăm acasă. Nu căutăm o soluție pentru că așa am văzut în jur.

Când vine vorba de plăcerile femeilor, se lasă liniște.

De ce nu avem grijă de orgasmele noastre?

Că e rușine, maică!

Ai zice că nu…Că suntem adulți și discutăm deschis, căutăm activ soluții, dar din păcate încă ni se înroșesc obrajii ca în adolescență și refuzăm să cerem ajutor de specialitate. Adânc în subconștientul nostru acest tip de gândire a prins rădăcini.

Pentru a nu mai considera acest subiect tabu, este important să fim atenți la ce se întâmplă când vine vorba aspect și plăcere.

Avem nevoie de medici care să nu ne spună „este normal” atunci când prindem curaj și le zicem că ceva nu merge chiar așa cum ne dorim.

Personalul de la Soma Clinic pune starea noastră psihică pe același loc cu cea fizică. Sunt oameni răbdători, care ascultă și oferă soluțiile de care avem nevoie.

Ce putem face pentru a ne îmbunătăți viața sexuală?

Clitoroplastia este cea mai solicitată intervenție pentru creșterea plăcerii sexuale.

Este o operație chirurgicală minim-invazivă ce presupune înlăturarea pielii în exces care acoperă clitorisul sau micșorarea acestuia, rezultând într-un orgasm garantat.

Clitoroplastia are ca scop principal obținerea unei expuneri mai mari a clitorisului, crescând zona de excitabilitate a acestuia și astfel și intensitatea orgasmelor.

Când apelezi la clitoroplastie?

  • Clitorisul este prea mare

Depășește labiile și are astfel un aspect neplăcut. Aceasta afecțiune poate să fie congenitală sau cauzată de afecțiuni hormonale, tratamente medicamentoase sau consum de steroizi anabolizanți.

  • Clitorisul prezintă un fald de mucoasă în jur

Mucoasa acoperă clitorisul și scade gradul de satisfacție sexuală. Prin clitoroplastie este înlăturată pielea în exces.

În ambele cazuri se folosește anestezie locală pentru o recuperare rapidă și se urmărește păstrarea terminațiilor nervoase pentru menținerea sensibilității.

Intervenția nu este dureroasă și nu necesită repaus la pat. Pacientele pot merge la muncă chiar în ziua următoare. Zona afectată se vindecă în aproximativ trei săptămâni și necesită o igienă riguroasă.

Pe post de concluzie

Este important să avem grijă de noi. Orgasmele îmbunătățesc sănătatea, ajută la accelerarea procesului de detoxificare și stimulează sistemul nervos și endocrin.

Nu suntem egoiști dacă apelăm la chirurgie estetică. Cât timp ne simțim bine cu noi, putem să avem grijă și de cei din jurul nostru.